Köp ett smycke som du drömmer om

Vi har alla det där drömsmycket vi sett för längesen. Det där vackra halsbandet som jagar oss i drömmarna men som vi under våra sinnens fulla bruk tycker är alldeles för dyrt. Vi har inte råd att unna oss själva sådana saker.

Vi köper gärna något till barnen då och då. Däremot är det sällan vi visar oss själva uppskattning och unnar oss något extra fint när lönen kommit. Det är alltför ofta något till familjen och inte dig själv. Det finns massor med information på nätet om du är intresserad av familjeliv och typiskt vardagsliv.

Det är på tiden att vi börjar ge oss själva gåvor och vi kan börja med armbandet du såg i skyltfönstret en dag på väg hem från jobbet. Varför inte? Vi måste också kunna köpa oss något litet ibland. Läs mer på nätet om tillverkning av snygga smycken som du kanske kan ha ett intresse av. Var dag blir vi överösta av reklam, ser vackra smycken överallt i butiker, i flödet på de sociala medier vi använder.

Ändå stannar vi oss själva från att köpa extra fina kanske onödiga saker ur ett praktiskt perspektiv sett. Vad är anledningen till att arbeta om du inte får tänka på dig själv. Det är dags att släppa loss ditt inre shoppingmonster.

About Author: Cilla Edman