Mobilen ett redskap till mycket

För många så är mobilen ett redskap att ringa med, thats it. Det finns så många andra användningsområden som kan göra telefonen till något som man inte kan vara utan. Dagens smarta telefoner är som små datorer som kan lösa olika saker åt oss. Förutom att ringa så finns det möjligheter i den lilla luren som du kanske inte riktigt har koll på än.

Spela spel

De första mobiltelefonerna som hade någon form av spel i sig var Nokias tidiga modeller. Det kanske är någon som minns ”Snake”, detta beroendeframkallande spel. Idag så spelar du på spelautomater och annat som är relaterat till casinon. Det finns oanade möjligheter idag i din telefon och istället för att stå vid en gammal JackVegas maskin så kan du sitta med din smartphone och spela exakt samma spel som tidigare.

Se på film

Med dagens Internetuppkopplingar så streamar du enkelt film i din telefon idag. Ett antal tjänster online erbjuder för en månadskostnad att få tillgång till mängder med serier och filmer att titta på. Det enda som hindrar dig är om dun surf tar slut i telefonen, hitta en trådlös uppkoppling eller köp till mer surf så kan du fortsätt att titta igen.

Lyssna på musik

På samma sätt som du ser film så kan du lyssna på musik online. Spotify är den mest kända för oss i Sverige och där kan du med ett gratis abonnemang lyssna på musik med reklam mellan vissa låtar. Betalar du ett månadsabonnemang så slipper du reklam och får bättre kvalité på den streaming som erbjuds.

About Author: rnn.yqe.