Startburst i mobilen

Starbust är ett av NetEnts allra bästa slotspel. Eftersom NetEnt är marknadens ledande spelutvecklare när det handlar om slotspel så innebär detta att Starburst även är ett av branschens bästa sådana. Den mobila versionen av spelet heter Starburst Touch. Precis som datorversionen håller Starburst Touch en oerhört hög kvalitét, och NetEnt har här dragit nytta av touchpad-tekniken på bästa möjliga sätt. Starburst är helt enkelt som gjort för att användas på mobila plattformar.

Vinstlinjer och insatser

I Starburst Touch kan du som mest spela på 10 vinstlinjer. Tillsammans med myntvärdet avgör mängden vinstlinjer hur stora insatser du kan lägga. Den minsta möjliga insatsen är 0,01 euro och den högsta 100 euro.

Tema och design

Temat i Starburst väcker starka associationer till 80-talet och de neonljus som då var mycket populära. Detta visar sig i spelets design där flera av spelsymbolerna består av stenar i olika färger som skiner likt neonljus. Själva spelplanen består av 5 hjul samt 3 rader.

Bonusfunktioner

Starburst Touch innehåller flera bonusfunktioner. Dels handlar dessa om free spins. För att aktivera spelets free spins krävs det att du får minst tre scatter-symboler på en och samma gång som dyker upp på spelplanen. Scatter-symbolen har en lysande stjärna som motiv.

Det finns även en wild-symbol i spelet, denna med en regnbågsfärgad stjärna som motiv. Precis som vanligt har den funktionen att den fungerar som utbyte till alla symboler förutom scatter-symbolen. Den ökar därför chansen att du ska lyckas skapa vinnande kombinationer. Wild-symbolen har även en mängd andra funktioner som kan leda till rejäla tillskott i kassan.

Sammanfattning

Starburst är ett av de absolut bästa slotspel som någonsin skapats. En av de faktorer som gör Starburst så bra är det faktum att det är ett hyfsat simpelt spel som det är lätt att komma igång med, samtidigt som det är oerhört underhållande. Det gör sig dessutom alldeles utmärkt på mobila plattformar, och Starburst Touch är precis lika bra som spelets datorversion!

About Author: rnn.yqe.